Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble kåt av å lese om kiling av føtter, har jeg en kilefetisj?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Når jeg leste her på ung om en jente som fantaserer om å kile sin nabo under føttene, fikk jeg stå og ble kåt av å lese innlegget. Jeg synes det var deilig å tenke på at hun ble kilt under føttene. Betyr det at jeg har kilefetisj?

Besvart 24.08.2019 22:57
 

Svar
Hei gutt 17!

Det kan godt tenkes at du har en kilefetisj, eller så har du det ikke.

For noen er det fint å få vite at en har en fetisj, for andre er ikke det så viktig. Det som teller, er at du har det bra med det du blir kåt på og får gode opplevelser alene eller sammen med en partner mens du gjør det som er ekstra tennende for deg. 

En fetisj kan være alt fra noe som kan krydre og gjøre sexen litt mere spennende til noe som en er avhengig av for å bli kåt og få orgasmer. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex