Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg bruke dildoen til mamma?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 14 år og er kåt hele tiden vurder å bruke dildoen til mamma men jeg vet ikke osen den virker eller hvor langt inn den skal. Jeg vil bruke dildo men hvet ikke hordan

Besvart 31.08.2019 22:55
 

Svar
Hei jente 14!

Når en er 14, er en midt inne i den mest intense perioden av livet; puberteten. En kan føle det som om kroppen koker av kåthet. Noen ganger forstår en hvorfor en blir kåt, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av deg selv.  

Er en ofte og mye kåt, er det ikke rart at en vil gjøre noe med det. Men, det er ikke greitt å bruke andres sexleketøy, verken foreldres eller venner. Sex og sexleketøy er privat og personlig. Det er derfor fint at du ikke bruker dildoen til moren din.

Det er ok å vite at kroppen din er full av steder det er deilig å bli tatt på. Bruk derfor litt tid på å bli kjent med disse stedene. Hvor på kroppen er det godt å bli tatt på og på hvilken måte. Gjør det samme når du fingrer deg selv og onanerer. Les gjerne vedlagte artikler for mer informasjon.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex