Hopp til hovedinnholdet

Hvilket hull på jenta brukes til å ha sex med?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg skal ha sex for første gang snart, men det jeg ikke skjønner er hvilket hull i jenta jeg skal bruke! Har hørt masse om at det er hull som man ikke kan bruke og et annet hull for å bli gravid. Alt på internett gir ingen mening, siden jeg bare trenger et direkt svar. Kan jeg vennligst få et DIREKT svar om hvilket hull det er? Navnet og plasseringen (f.eks, miderste eller nederste) Og hvor mange hull er det? Og er det sant at man ikke kan bruke alle hull?

Besvart 06.09.2019 09:31
 

Svar
Hei!

Det er hullet i midten; sjeden og vaginaen, som kan brukes til samleie og sex, dette er det direkte svaret på spørsmålet ditt. 

Jenta har tre hull, det første er urinrøret, dette er veldig lite og kan nesten ikke sees, det går ikke an å få en penis inn i dette hullet. 

Det andre hullet som er i midten kalles vagina, tiss og sjede og er der de fleste tar inn penisen sin når de skal ha sex og samleie. Dette er kjønnsorganet til jenta. 

Det tredje hullet er rumpehullet, her kommer det bæsj ut. Rumpehullet ligger bakerst og ikke så langt fra sjeden og tissen til jenta. 

Noen har også sex i rumpehullet, da kalles det analsex. Det går an å få en penis inn i rumpehullet. 

Når du skal ha sex og samleie er det fint å tenke på at dette skal være noe dere begge har lyst til. Bruk gjerne god tid på å bli kjent med hverandres kropper. Kjenn på hverandre forsiktig og slik dere ønsker. Du kan selvsagt også spørre jenta når dere tar på hverandre og si at du ikke er helt sikker på hva som er hva. Det er helt naturlig og det gjør deg mye tryggere. 

Du kan gjerne lese mer om kvinnens anatomi her: Kvinnens underliv

 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex