Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med en jente, men synes ikke det er så godt med fingring?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 17 år og vil ha sex med kjæresten min som er jente men hvordan går det an med fingring og sånt jeg synes det ikke er så godt .

Besvart 08.09.2019 18:21
 

Svar
Hei jente 17!

Så flott du vil finne ut hva du kan gjøre for at dere skal ha det godt når dere har sex sammen!

Kanskje virker dette som et lettvint svar, men den beste måten å finne ut av hva som er godt, er om dere snakker sammen. Å kunne fortelle hverandre hva en fantaserer om og kan tenke seg å prøve, er veldig fint. På den måten kan dere sammen bli enige om hva dere kan prøve.

Jenter som har sex med jenter kan like mye forskjellig. En kan like å stimulere hverandres erogene soner, få brystvortene massert og bli fingra på klitoris og i skjeden. En kan like å få og gi munnsex - både på klitoris, kjønnslepper og endetarmsåpningen. Noen jenter liker også at den en har sex med bruker fingre eller dildo i skjeden eller rompa. Så lenge dere begge har lyst til å prøve og synes det er deilig, er det helt fint!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex