Hopp til hovedinnholdet

Hvilke stillinger er best for å få orgasme?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hvilke stillinger er best for å få orgasme?

Besvart 10.09.2019 17:41
 

Svar
Hei jente 17!

Om du tenker på hvilke stillinger som er best for at du skal få orgasmer, er det fint å tenke på stillinger eller former for sex som medfører stimuleringer av din klitoris. 

De fleste tror at så lenge det kommer en penis inn i skjeden, så vil hun kunne få orgasmer. Da er det ok å vite at klitoris må stimuleres i tillegg til skjeden. Noen liker derfor å stimulere klitoris selv mens partner har fokus på skjeden. Andre liker at partner har fokus på både skjede og klitoris. 

For noen vil det være nok stimulering av klitoris om du ligger på ryggen og den andre oppå deg, har penis i din skjede og fører den inn og ut slik at magen hans berører din klitoris. Andre kan like bedre å ri gutten, slik at han kan stimulere klitoris med fingrene mens du hever og senker deg over penis. 

Prøv deg fram og legg merke til hva som fungerer for deg!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex