Hopp til hovedinnholdet

Jeg er blitt sammen med ei jente med mer erfaring enn meg!

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Har du hørt om at en jente kan jukke deg meg puppene? Jeg er blitt sammen med en jente som jeg tror tror at jeg er mer erfaren enn jeg er, men jeg skjønner ingenting. Hittil har vi bare klint forsiktig men forige gang vi satt hjemme og så på film gikk hun ned foran meg på huk og spurte om hun skulle gjøre det godt for meg. Jeg sa ja og hun dro av meg bokseren min. Så flerret hun av seg genseren og da fikk jeg reisning. å liker du store pupper du? sa hun og hektet av bh en så de gigantisk store puppene veltet ut. Så tok hun på en måte en pupp på vær side av tissen min og ristet på puppene. Jeg skjønner ikke helt hva som foregår men det er en deilig følelse på tissen og jeg kjenner på en måte at ballene klør litt og like etterpå kjenner jeg noe som må være en ogasme og så spruter det også ut litt som hun fikk i ansiktet og utover puppene. Dette var sæd ikke sant? Tissen ble slapp også tørket hun bare opp. Er dette en vanlig ting som skjer mellom kjærestepar?

Besvart 11.09.2019 13:27
 

Svar
Hei gutt 16 år
 

Jeg har hørt om jenter/kvinner som bruker brystene til å onanere gutter/menn med. Dette er ikke uvanlig, og kan brukes uten at jenta blir gravid.

Dette er kanskje noe partneren din liker, og vet at gutter blir opphisset av bryst og ikke minst stimuleringen av penis.

Det du sprutet var nok sæd.

Spør om din partner bruker prevensjon, samt anbefaler at du får tak i kondomer for å hindre kjønnssykdommer ved samleie.

Her kan du bestille gratis kondomer, eller du kan få dette på helsestasjon for ungdom eller hos helsesykepleier på skolen din.

Les gjerne artiklene nedenfor.

Lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesykepleier og Sexologisk Rådgiver, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer

Hvordan trer du på et kondom?

Kondom på tommelen (colourbox.com)

Når du ikke har gjort det før, er det ikke alltid så lett å få det til. Det kan være lurt å trene litt for seg selv for å få teknikken i hendene.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex