Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å synes noen er kjekk, men likevel ikke bli kåt på han?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Er det normalt å synes en person er kjekk/ser bra ut, men likevel ikke ha lyst til å ha sex med den personen? Jeg synes mange er kjekke, men det er et fåtall av disse jeg har lyst til å ha sex med.

Besvart 13.09.2019 19:44
 

Svar
Hei jente 20!

Ja, det er helt vanlig og ikke noe å være bekymret for; en kan godt synes at noen er kjekke, men likevel ikke ha lyst på sex med personen. 

Noen ganger er det helt andre ting en et flott utseende som gjør at en får lyst på sex. For eksempel kan en bli kåt av en person som ikke ser så bra ut, men som er sjarmerende, har karisma og gir en oppmerksomhet. En person som ser flott ut, kan ha en lite tiltrekkende personlighet som gjør at en likevel ikke liker personen. 

Og det er også mulig at noen som ser veldig bra ut får en til å få dårlig selvtillit og tenke en ikke er bra nok. Det kan også gjøre at en ikke vil ha sex eller blir kåt. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex