Hopp til hovedinnholdet

Redd for å ha blitt voldtatt.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Har hatt vondt i nedre del av magen etter røff sex har fått en gul klump/blemme, på urinrøret. Myye hvit tynn utflod lukte ingenting. Kvalm og slapp hele tiden.... Begynner å bli veldig redd nå. Å har hatt samme kar siden starten av august. Han mente han ikke hadde kjønnsykdommer. Å jeg har aldri hatt tegn elr noe sånt til det. Men for 1 helg siden var jeg full og husker ikke 2 - 3 timer av kvelden, han viste ikke hvor jeg var han hadde lett overalt etter meg. Jeg er redd jeg har blitt voldtatt av noen siden han har ikke kjønnsykdommer og jeg hadde ikke det heller... Plizz svar fort så jeg kan roe meg ned litt. Er så livredd. Klarer ikke skolen, spise elr noe.

Besvart 17.09.2019 19:16
 

Svar
Hei jente 16 år.
 
Takk for din henvendelse til oss.
Det høres ikke ut som om du har det noe særlig bra, med dine tanker og din usikkerhet rundt hva som du frykter kan ha skjedd deg.
Du skriver at du har magesmerter, og at du muligvis har symptomer på en seksuelt overførbar sykdom. Dette anbefaler vi deg selvsagt å få undersøkt hos en lege, eller eventuelt hos helsesøster (enten ved skolen der du går eller i kommunen der du bor). Disse vil kunne undersøke deg og konstatere om det er slik at du har blitt smittet av noe ved å ha sex.
Vi forstår at du er redd for om du også kan ha blitt utsatt for et overgrep da du var full på fest, og dette er det dessverre svært vanskelig for oss å si noe om.
Men det vi kan si, er at dersom du har vært ute av stand til å samtykke til sex (for eksempel fordi du var veldig beruset), og noen har utnyttet seksuelt, så kaller vi det for et overgrep/voldtekt. Og det er en straffbar handling!
 
Vi håper du kan komme til bunns i hva som faktisk skjedde denne kvelden, slik at du får det bedre med deg selv. Kanskje du har andre venner som var til stede, og som kan si noe om hvordan kvelden forløp seg?
Vi vil også benytte anledningen til å råde deg til ikke å drikke deg så full. Det vil alltid være vondt å ikke kunne redegjøre for hva man har gjort på en fest, og man setter dessuten seg selv i en mere sårbar situasjon.
 
Dersom du ønsker å prate med noen utover for eksempel lege/helsesøster, så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116 111, nettadresse: www.116111.no.
 
Håper med dette at vi kunne være til hjelp, vi ønsker deg masse lykke til videre.
Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex