Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor sliter jeg med å stå opp når jeg har onanert kvelden før?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Heisann, Eg har det problemet med at viss eg onanerer før eg legg meg til å sove, så slit eg med å stå opp morgonen etter. Veit de kvifor? Takk

Besvart 21.09.2019 12:52
 

Svar
Hei gutt 17 år.

Jeg forstår at du undrer deg om du har lagt merke til at du sliter med å stå opp om morgenen, om du har onanert før du legger deg. 

Jeg er litt usikker på om det er dette som er sammenhengen. Derfor synes jeg du skal se etter om det kan handle om noe annet. Kanskje du sovner litt seinere enn du vanligvis gjør? Eller er du i en periode der du er ekstra sliten for tiden? 

Onanering er uansett bra for deg og får deg til å slappe ekstra godt av, så det synes jeg du skal fortsette med. Kanskje onaneringen gjør at kvaliteten på søvnen din blir bedre og at du dermed opplever at du strever med å komme deg ut av den gode søvnene? Hvis en kan tenke slik, er det jo enda en god grunn for å fortsette å onanere før sengetid.

Men det viktigste er nok å sørge for nok søvn, slik at en føler seg uthvilt på dagtid. Les mer om søvn her.

Jeg håper dette var til hjelp for deg og ønsker deg alt godt.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Søvn er viktig!

Trøtt jente (colourbox.com)

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex