Hopp til hovedinnholdet

Hei! er det mulig å bli gravid med andre ting enn menneskesæd?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurte på om det kunne være mulig å bli gravid av andre ting enn menneske sæd. Liksom jeg har hatt sex littegrann før med guter men det føles ikke så godt. Derfor liker jeg helst ting som er litt større sånn som dyrepeniser. Og jeg lurer på om sæd frå dyr for eksempel hest kan gjøre meg gravid?

Besvart 23.09.2019 21:43
 

Svar
Hei!

Svaret på spørsmålet ditt er nei.

Det er ikke mulig å bli gravid med andre ting enn menneske sæd. Sæd fra dyr kan ikke gjøre mennesker gravide.

Det er ellers forbudt å ha sex med dyr.

Om du har slike tanker, tenker jeg at det er lurt av deg å snakke med noen. Du kan oppsøke helsesykepleier på skolen. Hun har taushetsplikt, så du kan fint snakke med henne. 

For at sex med en gutt skal oppleves fint og godt, er det for de fleste jenter en forutsetning man kjenner sin egen kropp og vet hva man liker av berøring. Ved å onanere og berøre ulike deler av kroppen, vil man etter hvert finne de områdene som gir best nytelse. Dette er nyttig når man ønsker å ha sex med noen. Det er også viktig å bruke god tid på forspillet, slik at jenta blir kåt og våt i skjeden. Om gutten er for ivrig og ikke venter lenge nok, vil jenta ikke oppnå samme nytelse. Å kose med hverandre gir mer nytelse.

Jeg legger ved noen artikler som jeg også anbefaler deg å lese.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex