Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex men jeg er for liten og ingen vil ha det med meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg vil ha sex men jeg er for liten og ingen vil ha det med meg. Har prøvd å bruke ting men, skjede åpningen min er for liten jeg får såvidt plass til en finger i sjeden men, jeg vil ha sex. Hva skal jeg gjøre? Hilsen meg

Besvart 25.09.2019 23:19
 

Svar
Hei jente!


Du skriver til oss om at du har lyst til å ha sex, og det kan jeg forstå. Mange av dine jevnaldrende har lyst på sex, - eller iallefall er nysgjerrige på sex. Å ha lystfølelse , bli kåt og ha lyst på sex, er noe som er helt normalt og naturlig for de fleste mennesker.

Du sier at ingen vil ha sex med deg. Det kommer sikkert an på at de som du enten har spurt om å ha sex med deg eller som på en eller annen måte har vist interesse for å ha sex med deg, er på samme alder som deg selv. Og er du rundt 13-14-15 år, kan en godt ha lyst på sex, men det er også naturlig at kjenner at en ikke er helt klar for eller kjenner seg moden nok for å ha sex ennå. Derfor tror jeg kanskje at du opplever det som at "ingen" vil ha sex med deg. Og det tenker jeg er veldig fint.

Det er helt sikkert noen som kunne ha utnyttet at du har lyst til å ha sex og jeg er glad om det ikke er noe som har skjedd. 

Det at du kan bli mer kjent med kroppen din og din egen seksualitet gjennom å onanere ( fingre) deg selv og utforske din egen kropp, kan være fint for deg  som en start. Det gjør at du blir bedre kjent med hvordan du selv reagerer og finner ut hva du liker og ikke liker og dette er noe du kan ha nytte av når du skal ha sex.

Det er viktig at du kjenner på om du føler deg moden nok og klar for å ha sex, eller om dette er nysgjerrighet når det gjelder sex . Bruk litt tid på å kjenne på dette og når /om du er klar for sex, eller om du kommer fram til at du godt kan vente litt med å ha sex med andre, selv om du er nysgjerrig på det som har med sex å gjøre! Men jeg vil også presisere at det er bare du selv som kan bestemme(og kjenne etter ) når du skal ha sex og når du er klar for dette!

Håper dette er litt til ettertanke og  hjelp for deg!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex