Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever at gutter får vondt når jeg deepthroater.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg opplever at gutter får vondt når jeg deepthroater. Jeg slapper av i halsen, holder pusten, men den går ikke helt ned. Hva skyldes dette? Og hva kan jeg gjøre for å få det til? Føles ut som om jeg er for trang i halsen omtrent. Det blir ca rundt adamseple området tror jeg

Besvart 27.09.2019 15:20
 

Svar
Hei jente 20 år. 

Det er ikke så vanlig å deepthroathe. Hvis en ser porno, kan det se ut som "alle" gjør det og at det er en enkel sak. Det er det ikke. 

Sannsynligvis er det for trangt bakerst i svelget. Spiserøret starter der svelget ender, og det har en omkrets på omlag 1,5 til 2 cm. Det er ikke mye. Diameteren på en stiv penis/penishodet kan være større. 

I tillegg ligger skjoldbruskkjertelen i dette området. Den tar også plass. 

De fleste får ikke penisen forbi svelget på grunn av svelgrefleksen. I det den aktiveres, får de aller fleste brekningsfornemmelse og kan brekke seg. I tillegg kommer det tåreflom og generelt ubehag, en følelse av å ville kveles.

Det er viktig at du ikke utsetter hverken deg eller gutten for smerter og ubehag. 

 

Det er penishodet som er den mest følsomme delen på penisen. Det letteste er å ha penishodet i munnen, og så bruke en hånd og onanere samtidig.

 

Nyt god seksualitet alene og med partner.

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex