Hopp til hovedinnholdet

Jeg pulte for første gang i går, men brukte ikke beskyttelse. Han kom ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I går pulte jeg for første gang, og jeg har mensen. Det var igår jeg hadde fått mensen, altså det var første dagen av menstruasjonen. Vi brukte ikke noe beskyttelse. Han kom ikke inni meg, men vi lærte av helsesøster at man kan bli gravis selvom gutten ikke har kommet inni deg. Så jeg lurte på om det er mulig at jeg er gravid/kommer til å bli? Og et annet spørsmål, hvor gammel må man være for å kunne kjøpe graviditetstest? Hilsen jente

SVAR

Besvart 17.11.2019 19:48:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle