Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre? Jeg vet liksom ikke hvordan man fingrer eller har sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det var en jente på skolen min som er 1 år eldre som la meg til på snapp. Vi begynte å snappe ganske mye, så hadde vi nødt eller sannhet. Hun spurte om jeg likte jenter som fingra. Og jeg sa ja, og plutselig så sendte ho meg fingre video. Jeg hadde ikke noe i mot det, men hun skrev møt meg hjemme hos meg i til lørdag så kan du smake på denne fitta. Og jeg aner ikke hvordan man fingrer. Så begynte vi med dirty nødt eller sannhet. Der så utfordra ho meg til telefon sex. Og jeg ble med, men det jeg endte opp med var liksom å stønne og sånt mens ho snakka og sa masse dirty tingOg der så sa hun at ho ville smake på pikken min osv. Og så har ho fortsatt sendt bilder av tissen sin. Men hva skal jeg gjøre? Jeg vet liksom ikke hvordan man fingrer eller har sex. Hjelp, men jeg vil ikke spørre henne om hva hun liker osv

SVAR

Besvart 16.05.2020 17:40:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle