Hopp til hovedinnholdet

er en gutt på 17 år gammel:) hvordan kan jeg få dama mi til å bli kåt??

 

Spørsmål
hei;) er en gutt på 17 år gammel:) hvordan kan jeg få dama mi til å bli kåt?? hun blir aldri kåt, jeg kysser henne, fingrer henne, da blir hun litt kåt, ellers blir hun aldri kåt. og pluss hvilken teknik skal jeg bruke for at jeg skal hlode lenge?? det går fort for meg as, alt for fort, jeg holder bare 30sek så er jeg ferdig:( HJELP MEG PLISSS
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Så hyggelig at du er opptatt av at kjæresten din skal ha det bra. Det første du bør undersøke er om kjæresten din egentlig har lyst til å ha sex, eller føler hun bare presset? Dette høre kanskje litt ille ut, og det betyr ikke at hun ikke vil være sammen med deg, men kanskje hun ikke er helt klar ennå? Generellt bruker jenter kanskje litt lenger tid på å bli opphisset enn gutter. Det du kan prøve å gjøre (etter at du har undersøkt om hun er klar) er å bruke lang tid på vorspielet. Flørting med masse øyekontakt, klining og beføling er opphissede. Mange jenter (og gutter) liker også litt romantiske omgivelser....Bruk tid, da vil hun nok bli kåt.
Et gjennomsnittlig norsk samleie varer kun i 2-3 minutter.
Mange gutter og jenter skulle ønske at gutten gjerne kunne holdt ut litt lenger. Ofte skyldes det at man kommer raskt av nervøsitet, og at man gjerne er veldig kåt når man begynner å ha sex.

Det finnes mye man kan gjøre for å holde ut litt lenger.
Den vanligste anbefalingen kalles start/stopp-teknikken. Dette går ut på at gutten stopper når han nærmer seg orgasme, og hindrer orgasmen i å komme med en gang. Dette kan oppnås på flere måter:
Noen opplever at bare det å ta en pause på et minutt hjelper dem til å "starte på nytt", noen trekker seg da helt ut, mens andre holder penis helt i ro. (Da må jenta også ligge helt stille.)
Andre får best resultat av å klemme på penishodet med fingrene. Plasser da tommelen på undersiden av penishodet, der penisstrengen er. Plasser peke- og langfinger oppå penishodet og klem til. Begge kan klemme, hvis pertner skal gjøre det må gutten gi beskjed slik at det ikke blir for hardt, men det skal gjøres slik at man kjenner det godt.

Når gutten så er klar kan dere fortsette igjen. Gjenta dette så lenge dere får det til, eller så lenge dere har lyst.

En annen teknikk som mange bruker for å unngå at samleiet blir for kort er at gutten onanerer til utløsning før dere begynner. Ofte, men ikke alltid, vil det være slik for en gutt at om man har fått utløsning en time eller to før, så tar det lenger tid når man skal ha sex.

Husk at dere alltid må bruke prevensjon når dere har sex, og at hvis gutten har onanert kort tid før samleiet kan det ligge sædceller i urinrøret som raskt kommer ut ved samleiet.
Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om sigaretter?

Hvor er det lovlig å røyke?