Hopp til hovedinnholdet

Veldig ofte når jeg og typen min skal ha sex får jeg så vondt i kjeden når penis skal inn

 

Spørsmål
Hei=D må bare skryte av denne nettsiden, den er så utrolig nyttig!
Men jeg lurer på noe.
Veldig ofte når jeg og typen min skal ha sex får jeg så vondt i kjeden når penis skal inn, er det vanlig? er det noe jeg kan gjøre? Jeg har hørt om noe som heter edometriose, og er redd jeg kan ha det. er det noen sjanse for det? Jeg syns det er enda vondere og ha på kondom under samleie, det er en av grunnen til at jeg måtte begynne på p-piller.
Kan det være at jeg er "trang" som de sier? er det derfor jeg får vondt?
Takk på forhånd<3
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er en del jenter som er plaget med smerter ved inntrengning av penis. Smertene kan være fordi det er lite glatt og da blir sårt, men kan også være at musklene trekker seg sammen og det blir en slags krampe i skjedemuskulaturen. Det KAN også skyldes infeksjon, så dette bør sjekkes. Det er viktig at man bruker lang tid på forspillet slik at du får sjansen til å bli skikkelig klar og våt før han trenger inn i deg. -Og er veldig forsiktig ved inntrengning og for eksempel tar bare ut og inn helt ytterst først. Jeg vil absolutt anbefale dere å bruke glidekrem slik at det blir minst mulig motstand. Det er også viktig med en trygg og avslappet atmosfære. -At man ikke er redd for å bli overrasket av noen eller at det er lytt...

(At det er litt ubehagelig med en gang han trenger inn er vanlig, men det skal ikke fortsett å være det)

Hvis disse tingen ikke hjelper dere, syns jeg du skal prate med noen på helsestasjon for ungdom. Dere kan også ringe SUSS-telefonen for råd. 80033866,( 15-20 hver dag)

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om tobakk?

Hvor kommer tobakken opprinnelig fra?