Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være aseksuell?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer litt på om jeg er aseksuell. Har lest litt om det, men finner ikke nok informasjon til å fastslå noe. Jeg har sex ganske ofte. Er i et forhold med en som er veldig glad i sex. Personlig har jeg aldri kjent et savn eller et enormt behov for å ha sex. Jeg onanerer aldri, da jeg synes dette er gørr kjedelig og jeg ikke får noe ut av det. Når jeg har sex så får jeg for det første veldig vondt, fordi jeg ikke blir våt nok og fordi jeg er trang mens kjæresten min er stor. Jeg har vondt i flere timer etter samleie, derfor er ikke dette noe jeg ser så sykt frem til hver dag. Jeg opplever at det er deilig når vi først har sex, men jeg tror aldri jeg har kommet. Og hvis man «tror» man aldri har, så har man vel ikke... Jeg kan bli kåt av å se på porno eller filmer, derfor er jeg usikker med uttrykket «aseksuell». Og grunnen til at jeg ikke blir så våt med kjæresten min lenger kan være at jeg gruer meg til å få vondt. Hva tror dere?

SVAR

Besvart 29.08.2019 21:10:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Aseksuell eller aromantisk?

Det er mye fokus på sex i samfunnet vårt. Film, reklame og blader kan ofte gi oss inntrykk av at sex er en selvsagt del av alles liv. Sånn er det nødvendigvis ikke.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle