Hopp til hovedinnholdet

Mister ereksjonen sammen med kjæresten min. Er kåt og sånn, men den bare faller sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det her er vanskelig. Kjæresten min og jeg har vært sammen i litt over ett år.
Og jeg er like forelska i henne som den første dagen jeg følte det.
Vi har hatt noen vanskeligheter gjennom året, men det har vell alle?
Når det gjelder sex, har jeg et problem (tydeligvis) . Skal prøve å forklare det så godt jeg kan.
Når lysten faller for oss begge for å ha sex, så har vi et veldig varrierende forspill, alt vi gjør er sikkelig deilig, men under forspillet når jeg feks tar på kroppen hennes og der nede, og hun tar på meg. Så etter en liten stund så skjer det noen ganger at stivelsen i penisen min blir borte, mens jeg er sinnsykt kåt.
Kanskje dette bare er et problem for meg, men dette sårer kjæresten min veldig og jeg vil ikke det. Første gangen det skjedde ble det sikkelig sårende for henne. Og de gangene det skjer så kommer det bare opp igjen, og jeg får kjeft, men jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg kan jo ikke noe for det. Jeg er sikkelig tent, men penisen min faller ned.
Dette er sikkelig vanskelig, for jeg blir sittende der som et spørsmåls tegn og blir veldig lei meg, for jeg sårer kjæresten min med noe jeg ikke kan noe for.
Jeg er tent hele tiden og har så lyst til fortsette forspillet og kjenne hverandre og utrykke følelser for hverandre. Men jeg får ikke gjort det siden dette skjer. Det er varriert på når det skjer, fra i vår til i "vinter" (oktober ca. ) Så skjedde det kunn et par ganger , men etter oktober ca så har det skjedd flere ganger, og nå i det siste har vi ikke kunnet fullføre på lenge siden dette problemet har oppstått.
Som sagt jeg er veldig glad i jenta mi, og hu tenner meg sikkelig. Jeg er ikke interessert i menn, bare så det er sagt.
Vi er begge 18år gamle, og dette skal vell ikke være med oss som er såpass unge?
Jeg var ikke sånn før, men nå i det siste har det skjedd så ofte at jeg ser på det som et stort problem. Jeg blir selv veldig lei meg, og føler meg som dårlig person, når jeg ser hvor lei seg hun blir.
vet ikke om du skjønte helt hva jeg prøver å få ut her, men om du kunne hjelpe meg så hadde det vært kjempe fint. For jeg vil ikke være sånn, jeg vil ha sex med kjæresten min og tilfredsstille henne på best mulig måte, samtidig som jeg blir tilfredsstilt.
Mens hun tar på meg der nede, og jeg på henne, faller penis sammen, jeg er sikkelig tent, men hvorfor skjer dette?
Tusen takk om du kan hjelpe meg. :)

SVAR

Besvart 05.02.2009 12:13:34
account_circle