Er redd for smitte. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er redd for smitte.

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er hetrofil. vet at hiv er vanligst i Norge blant afrikanere og menn som har sex med menn, men jeg lurer på er det tilfelle med de andre vanligste kjønnsykdommene i Norge også? Er redd for smitte. Har etter mye strev lært å ta på kondom sånn nolunde, men er fortsatt redd for at kondomen sprekker. Jeg har et spørsmål til. Hvis det ser ut som kondomen sitter på og går helt ned til penisroten og jeg klemte ut luften har jeg da sannsynligvis gjort det riktig? Er det mulig det er en filleting igjen som jeg ikke da ser. Jeg vet jeg og må skjekke datoen og at pakken er hel. hvis jeg fortsatt er itvil hva skal jeg gjøre? Kan jeg gå til fastlegen eller til en urolog ta på kondom og få dem til å se om jeg gjør det korrekt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer