Jeg lurer på om jeg kanskje kan ha vaginisme? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg lurer på om jeg kanskje kan ha vaginisme?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om jeg kanskje kan ha vaginisme. Jeg sliter med at om jeg f.eks skal sette inn en tampong så svir det om den er forstor (må bruke grønn oga mengen jeg blør). Det gjør så vondt, og er så ubehagelig at jeg ikke kan fingre meg selv, bruke dildo osv fordi det svir/brenner. Om heg skal stimulere meg selv må det være klitten. Tidligere i dag satte jeg inn en spiral, og da var det sånn at noe gynekologen skule kjenne på skjeden min, så gjorde det skikkelig vondt, samme når hu dytta inn den man bruker til å sette inn spiralen med. Men det gjorde ikke vondt i livmora, det som var vondt var at det kjentes ut som sjeden min brant. Jeg hadde sex for over 2 år siden, men det var ingen god opplevelse, og fikk angst for å ha sex igjen i nesten et år. Kan ikke huske å ha hatt disse plagene før da, har planer om å reise til legen, men ville høre her først.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer