Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min tok med seg julekalenderen min da han ble skilt fra mamma

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei...Mammaen min og stefaren min skilte seg netop og han tok med seg en av mine ting noe jeg virkelig ikke liker. Det er en julekalender som jeg har hatt siden jeg var lite eller ca 4 år mamma og Ivan (stefar) og jeg fikk den, og jeg har liksom aldri likt han så jeg vill ikke at han skal ha den. Jeg har hørt at jeg har rett til å beholde den men ville være på den sikre siden før sier noe til han. Plis svar. hilsen en jente som gjør opprør for det hun vill ha(:

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

En skilsmisse påvirker alle som bor i hjemmet selv om det ikke er foreldrene som skiller seg. Du skriver at du har mistet din julekalender og at den er viktig for deg. Slik jeg forstår det, er dette noe dere har fått, men at du var dt eneste barnet? I så fall synes jeg du skal snakke med moren din og fortelle at du ønsker å få den tilbake og at den betyr og har betydd mye for deg i 10 år.

Om det betyr mye for deg, vil jeg tro det er viktig for både moren din og stefaren din at du får den tilbake. Jeg håper de forstår dette. 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse