Hopp til hovedinnholdet

Moren min har blitt sammen med faren til kjæresten min, men de vet ikke at vi er sammen! Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente på 13 jeg har en kjereste på 14 vi har begge skilte foreldre en dag var mamma ute på dating night none dager etter skulle jeg møtte kjeresten til mamma å familien det dinger på jeg åpner der står kjeresten min å pappaen de sier hei til meg jeg sier hei til bake meg å kjæresten min latter som vi ikke kjenner hverandre pappaen kysser mamma nå skal de kanskje flytte sammen hva skal jeg gjøre de vet ikke at vi er sammen???????????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 år.

Takk for at du skriver til meg.

Oj da, dette må ha kommet som et skikkelig sjokk! Jeg skjønner at det er en vanskelig situasjon å være i for deg. 

Det jeg tenker, er at dere må fortelle dette til foreldrene deres så fort som mulig. Jeg aner ikke hvordan reaksjonen vil bli, men siden dere var sammen før de traff hverandre så er det sikkert ikke noe i veien for at dere kan være sammen. 

Det som kan bli problematisk, er hvis foreldrene deres flytter sammen og dere er kjærester en stund, men at det så blir slutt. Da kan det bli vanskelig for dere begge. 

Jeg foreslår at dere finner ut av dette sammen med foreldrene deres, så løser dere det helt sikkert- men dere må nødt til å fortelle dem om dette.

Håper dette var til hjelp for deg. Lykke til.

Hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Skilsmisse

Skilsmisse

De fleste blir berørt på en eller annen måte av samlivsbrudd. Det kan være deg selv det gjelder, eller en i din familie, en venn eller en nabo. Hva skjer når man skiller seg og hva er dine rettigheter som barn i en skilsmissefamilie?

Les mer

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Hilser med hånda (colourbox.com)

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse