Pappa og stemor har skilt seg. Jeg ønsker å bo mest med moren min men føler at jeg svikter pappa hva gjør jeg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Pappa og stemor har skilt seg. Jeg ønsker å bo mest med moren min men føler at jeg svikter pappa hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Pappa og stemoren min har nettopp skilt seg. Og stemoren min prøver å få lillesøstra mi til å bare bo hos henne, så det har kommet folk å snakket med henne. Men jeg er jo hos pappa jeg å men jeg føler meg ikke hjemme der lenere,noen ganger er jeg redd for å komme hjem. Fordi alle reglene er snudd på hode. Pappa blir så fort sur på ting som ste moren min aldri ble sur på. For før var ste moren min heletiden hjemme og da var det hun jeg støttet meg mest på. Men nå er det pappa og det blir vanskelig for meg når jeg må tenke på så mye og det går ut over skole tiden min. Og + så har jeg lyst til å bo hos moren min i ukedagene men da føler jeg at jeg svikter pappa. Dette er vanskelig hva bør jeg gjøre? Og jeg føler att jeg ikke har styr på ting lengere og det er liksom ett nytt liv for meg. Og det livet liker jeg egentlig ikke. Jeg er mye lei meg så jeg trenger hjelp.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer