Hva gjør jeg om bestevennina mi blir sammen med eksen min? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva gjør jeg om bestevennina mi blir sammen med eksen min?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg og eksen min har vært sammen i 3 måneder helt til 12. desember 2018 slo han opp. Bestevennen min ringte meg og spurte om vi hadde slått opp men jeg visste at hun hadde følelser for han. Jeg svarte ja og så fikk jeg høre dagen etter at hun hadde spurt han med en gang vi hadde lagt på. han hadde sagt nei 4 ganger helt til 10. Mai hvor jeg hjalp henne med og bli sammen med han bare for og være snill. Så han svarte ja og de har vært sammen i over 5 måneder nå og jeg holder på å KLIKKE!! jeg tåler ikke at de er sammen mere. jeg har fortsatt sterke følelser for han og hun vet det og han vet det.. jeg tror han også liker meg men er litt usikker, er det noen spesielle tegn på at han liker meg tilbake eller savner meg? HASTER

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer