Foreldre skilt, komplisert å velge hvor jeg skal bo. 14 år Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Foreldre skilt, komplisert å velge hvor jeg skal bo. 14 år

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min familie er litt komplisert. Foreldrene mine er skilt og faren min kommer fra et annet sted i landet. Det er tre timer fra der jeg bor. Også har det seg sånn at faren min har fått seg kjæreste fra der han kommer fra. Så når jeg er hos mamma så er pappa med familien hennes. De har vært sammen i sånn 5 år men det er nå jeg har merke dette lizzm. Og det er at annen hver helg så er jeg med dit. Vi har hytte i nærheten også. Så jeg føler jeg ikke får gjøre det vennene mine gjør. Åssen skal jeg si dette, jeg syntes dette er veldig vanskelig fordi jeg har jo lyst til å være med de også. Samtidig så har jeg fått kontakt med en gutt framsette stede vi snakker ganske mye på Snapchat og sånn. Det beste hadde egt at jeg hadde flyttet dit fordi jeg har familie og sånn der også fordi at pappa er jo fra der. Men vil ikke flytte fra mamma og søsknene mine. Når jeg er der oppe så føler jeg at det er her jeg tilhører. Hva skal jeg gjøre?? Pleas ikke send artikler det har jeg fått før

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer