Hopp til hovedinnholdet

Er forlovet med en jente som har mistet følelsene for meg. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

hei, jeg har en forlover som jg har vært sammen med i 4 mnd, de første mnd var vi veldig gla i hverandre, mn nå i den mnd har vi hatt masse problemmer vi krangler mye. det begynte da eksen hennes ringte henne, hun sier at hun har mista følelsene sin, og tenker på eksen sin, men hun vil ikke miste meg. hva skal jg gjøre? jeg klarer ikke å være venn med henne. jeg har sagt til henne at jg vil ha henne som kona mi eller vil jg ikke ha hennes som venn, fordi jg klarer ikke å se på henne som venn siden jg elsker henne. hva bør jg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

 

Det er ikke rett at jeg skal fortelle deg hva du bør gjøre i denne situasjonen. Det finnes ingen fasitsvar på hva man skal gjøre når det kommer til kjærlighet og forhold. Det er noe hver enkelt må bedømme i forhold til sin egen situasjon og i forhold til hva man føler og synes er rett. Det er litt uklart om dere har vært forlovet i fire måneder eller om dere har vært sammen i fire måneder. Det virker som om du er veldig glad i henne, men synes du det er greit å være sammen med henne om hun egentlig er forelsket i noen andre?

 

Du bør tenke litt på hva hun føler i denne situasjonen også. Hun forteller deg at hun har begynt å tenke på eksen sin og at hun har mistet følelsene sine for deg. Det er i alle fall viktig at hun bestemmer seg for hva det er hun vil. Fortell henne at du ikke kommer til å klare å være venn med henne, så det er enten dette eller ingenting. Hun må bestemme seg for om hun vil være sammen med deg eller ikke, for kun da kan du ta en avgjørelse for deg selv.

 

For deg er det tydeligvis ikke et alternativ å være venn med henne. Det synes jeg høres fornuftig ut, for de færreste par klarer å fortsette å være venner etter et brudd. Spesielt ikke hvis det har vært slik at den ene egentlig ville fortsette i forholdet. Nå må du bestemme deg for om du synes forholdet er verd å satse på når hun sier at hun liker en annen og ikke har de samme følelsene for deg. Du må også få et klart svar fra henne om hva det er hun vil. Vil hun gjøre det slutt med deg?

 

 

Håper det ordner seg for deg.

 

Mvh

 

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse


Quiz: Hva vet du om å flytte hjemmefra?

Hvor kan du finne standardisert husleiekontrakt på nett?