Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene skal skilles, har ikke mamma krav på noe når han har betalt lån

account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine skal skille seg, og jeg lurer litt på hva som kommer til å skje. De krangler mye, særlig om penger. De vil ikke at jeg skal høre, men det jeg har fått med meg er at pappa mener mamma ikke har krav på så mye fordi det bare er han som har betalt på huslånet. Vi eier et et rekkehus hvor vi har bodd i femten år. Ellers har vi en bil. Pappa skal bli boende og beholde bilen. Betyr ikke mamma krav på noe?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer