Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Etter at mamma og pappa skilte seg har jeg bare hatt en venn

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente som har hatt flere venner når jeg var yngre, men for fire år siden skilte mamma og pappa seg og etter det har jeg hatt bare en venn,jeg har ingen ordentlige beste venner og jeg har følt meg veldig ensom det siste året og er lei livet som er det samme vær dag, som er å gå på skolen og ikke ha noen venner og sitte aleine der, og komme hjem å se på tv hele dagen helt til jeg legger meg og sån fortsetter det dagenne etter. jeg har dålig seltillit og dårlig forhold til foreldrene mine. jeg sliter med masse familie problemmer og jeg er enda 25 kg overvektig. så jeg lurer på hvordan jeg kan få kontakt med andre mennesker på en måte som ikke virker kunstig. jeg har bare kjempe lyst til å endre livet mitt! hilsen en ensom jente som er velig deprimert.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer