Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte og gå på skole et annet sted.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17 år. Går på helse og oppvekst fag vg1, jeg er veldig stresset og trenger virkrlig hjelp. Jeg bor i oslo, men jeg vill flytte til et sted uten for oslo og gå på skole der. Grunnen til det er at jeg greier ikke være i oslo mer, jeg føler jeg faller av skolen og blir så redd for å gjøre det. Har en del andre problemer også. Og nå er jo der sent for å søke skole er annet sted og finne bo sted. Og jeg kommer ikke til å greie å gå på skole her i oslo mer. Hva skal jeg gjøre? Bør jeg snakke om dette md en psykolog eller fast legen min? Jeg går gjennom psysiske lidelser..

SVAR

Besvart 22.06.2014 12:50:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle