Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det mulig å gå tredjeåret på nytt etter 2 år eller må jeg ta alle fagene jeg trenger som privatist?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 18 og går tredjeåret på realfag studiespesialisering og vurderer å droppe ut pga faktorer på skolen, hjemme og med meg selv. Jeg har noen spørsmål. Er det mulig å gå tredjeåret på nytt etter 2 år eller må jeg ta alle fagene jeg trenger som privatist? Er det mulig å beholde VG1 og VG2 karakterene? Til tredjeåret (i år) var planen min å fortsette med IT2 og droppe fysikk 2 og kjemi 2 men jeg hadde ikke noe valg i å ta fysikk 2 siden IT2 helt ute av det blå ikke lenger ble tilbudt på skolen. Må jeg ta fysikk 2 som privatist eller kan jeg gjøre det jeg hadde planlagt og ta IT2 som privatist?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer