Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg går på en skole jeg ikke trives på. Her kjenner jeg kun en annen elev og føler meg derfor ofte ensom og alene. Bør jeg bytte skole? Den andre skolen ligger like langt hjemme fra. Der går alle vennene mine, også de jeg spiller fotball med.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som går på en skole som jeg ikke trives på. Jeg blir ikke mobbet men jeg føler jeg blir utestengt. Jeg har bare en venn her. Jeg har ingen andre en ho og være med.. Jeg har lyst til og bytte skole tilbake til den skolen jeg gikk på før den ligger like nærme som den jeg går på nå. Alle vennene mine går på den skolen unntatt den ene vennen min som går på skolen jeg går på nå. Jeg spiller fotball med de fra den andre skolen. Og jeg har vært venner med mange av dem i over 7 år. Men det jeg lurer på er om det hadde vært rart om jeg byttet skole nå? Jeg går på ungdomsskolen og mange elever og lærere og andre kommer til og spørre hvorfor jeg sluttet... jeg føler meg helt alene på skolen og kommer gråtendes hjem ofte fordi jeg føler meg alene/ensom. Det er mange som har baksnakket meg også, men hva synes dere er det riktige valget og ta? Bli eller bytte skole? Håper dere svarer. Hadde blitt veldig glad da!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer