Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må jeg levere inn mobilen min når andre elever slipper?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ern e gutt som går i 10. Helt siden starten av 9 har jeg på en måte gitt opp håpet med gode karakterer det er ingenting som funker eller gjør motivasjonen bedre. Jeg er også veldig sta og står for mine meninger. Noe jeg synes er urettferdig er at vi må alle levere inn mobilen på skolen og nesten alle leverer men noen slipper og det plager meg. Så jeg nekter nå og levere mobilen min i timene fordi noen andre slipper. Lærerne er ute etter meg de spør alttid om jeg har levert tlf men ingen andre visst vi har vikar. En lære ble sur på meg for ingen grunn og begynte og klipe meg hardt i armen osv jeg advarte han at han skulle slutte før jeg ble sint men hørte ikke etter så jeg tokk tak i denne læreren og kaste han i bakken. De vurdere utvisning men jeg mener at etter som jeg advarte han så skulle de ha sett annerledes på saken men de sa at jeg gikk til angrep og det er bare noe jævli stort tull!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer