Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig forelsket i min lærer!

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er veldig forelsket i min lærer! Jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne. Jeg later som jeg er sint på skolen hver dag får å få oppmerksomhet av henne. hun er bare så vakker. Men snart så skal vi bytte lærer og da får jeg aldri se henne mer. Hun heter ANNIKA og jeg ser på henne hvert minutt. Jeg elsker henne.

Besvart 13.12.2018 14:52
 

Svar
Hei jente 13 år

Her er det nok endel elever som vil kjenne seg igjen i din historie.

Det er mange som i løpet av barne- og ungdomsårene opplever å bli betatt eller forelsket i læreren sin. Det kan virke spennende av mange grunner, men slike forelskelser blir det som oftest ikke noe mer enn en hemmelig forelskelse.


Det klokeste man kan si til seg selv når man er forelsket i læreren, er at dette ALDRI kan bli noe av. Læreren er sikkert vakker, men IKKE oppnåelig som en kjæreste. En lærer kan miste jobben om han/hun flørter med, eller har et forhold, til en elev. Det er ulovlig for læreren.

I artikkelen: Forelska i læreren kan du lese mer om hva du kan gjøre.

Ønsker deg lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse