Hopp til hovedinnholdet

Folk tror jeg er fuckboy

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, i det siste har jeg gjort mye dumt. Det startet med at jeg ble kjent med en jente i nærområdet. Jeg fikk fort følelser for henne og elsket henne veldig høyt. Det var en jente som skulle ha en fest og hun likte ikke meg så godt, så hvis jeg ble sammen med hun jenten kunne jeg komme. Så det ente med at vi var liksom kjærester. Vi gikk på den festen ig alt var bra. Men helgen etter skulle jeg finne på noe med en annen jente, vi var ganske gode venner, vi småflørtet og det ente med at jeg kysset henne, ikke noe mer. Dagen etter fortalte jeg hun jeg likte at jeg var så dum at jeg kunne ha kysset en annen jente. Hun ble ganske lei seg og folk fant fort ut av det. Nå går alle rundt å tror at jeg er en «fuckboy». Hva skal jeg gjøre for at folk skal sjkønne at jeg ikke er sånn på ekte?

Besvart 24.06.2018 15:42
 

Svar
Hei

Skjønner at dette kan være vanskelig og det er vanskelig å bli kvitt et sånn rykte. Likevell er det viktig at du ikke bryr deg for mye om det. Det er egt ikke noe farlig med et slikt rykte og det vil gå over etter tid. 

Tenker at det mest negative med ryktet er at hun du liker kanskje tror du er slik. Beste du kan gjøre med det er bare å si det til henne slik som det, slik du har sagt til meg. 

Håper dette var til hjelp og lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Å be om unnskyldning

Unnskyld på mobil (ung.no)

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg / kriser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg / kriser