Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er syk og kan ikke jobbe. Kan NAV hjelpe meg med husleie?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei er ei jente på 19 år som betaler hybel hjemme hos mamma å pappa på 3000 kr da min mor ikke har faste inntekter å er student. Har seg sånn at jeg har fått meg sommerjobb 100% assistent på pu bolig. Men blitt alvorlig syk å er under utredning før oppstart av jobb. Det betyr at alle forventede inntekter forsvinner. I samråd med legen er jeg 100% sykemeldt da dagsformen er veldig utforruntsigbar. Noen dager griner jeg av smerter, neste dag kan være helt fin. Men ingen vet enda hva som feiler meg. Legen fåreslår at jeg sier opp! Dette er fysisk å psykisk slitsomt. Om jeg ikke får betalt husleia her hjemme må jeg flytte ut. Kan jeg få hjelp av sosial kontoret eller NAV ? Hjelp meg jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre ! - redd å bekymret syk jente ..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer