Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bor hjemme og er uten jobb. Har jeg krav på økonomisk støtte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg flyttet hjem igjen i starten av sommeren siden jeg da ble ferdig med vidergående skole, og har siden da prøvd å få meg jobb, uten hell.. og nå har det gått såppas lang at jeg vurderer å prate med nav.. foreldrene mine er begge på gjeldordning og har egentlig ikke råd til å ha meg hjemme, jeg synes dette er vanskelig da jeg selfølgelig egentli burde være gammel nok til å ta vare på meg selv. så det jeg lurer på er om jeg kan ha rett på noe form for støtte/hjelp? Det er ingenting jeg vil mer en å komme ut i arbeid for å klare meg selv.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer