Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan være seg selv i sosiale sammenhenger?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 15 år gammel jente. Jeg sliter veldig med å bli kjent med andre personer. Jeg er egentlig ikke så sjenert og er en livlig og sosial person. Men når jeg treffer noen andre jeg ikke kjenner og vil bli kjent med dem så er det som om noe stopper at jeg ikke klarer å være meg selv eller si så mye.. Jeg møtte en fyr forrige helg, som jeg ville bli kjent med men så skjedde akkurat dette. Han viste at han ville bli mer kjent osv men det ble bare stopp klarte ikke å si noe eller være meg selv. Å nå i sommerferien skal familien min være med familien hans i en uke, hvordan kan jeg vise interesse for å bli bedre kjent med han?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer