Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hater å være sosial og trives best alene. Er det normalt å ikke ha jobb som 17 åring? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lurer på tre ting. 1. Jeg sliter veldig med å snakke sammen med andre, til og med venner- og det er verst. Jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal gi respons, det eneste jeg gjør er å presse frem litt latter- uten noe svar. Jeg er også veldig dårlig med ord, og stresser alltid når jeg skal fortelle noe til andre. Dette plager meg veldig mye. Jeg pleier også å se ned i bakken eller late på som jeg har noe i øye fordi jeg hater når folk ser på meg og klarer ikke ha øyekontakt. 2. Jeg hater å være sosial sammen med andre (utenom håndballtrening- elsker det). Jeg trives så mye bedre i mitt eget selskap at det er skummelt. Jeg har heller ikke så mange venner, noe som plager meg. Jeg liker ikke så godt de jeg har heller- vi er altfor forskjellige. Det er ikke bare bare å finne nye. 3. Jeg ble nettopp 17 år og har ingen jobb, jeg er pengeløs hele tiden. Er det normalt å ikke ha jobb som 16-17 åring? De fleste i denne alderen får jo gjennom familie eller venner. Er ikke god til noe.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer