Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Legen ber meg å søke uføretrygd, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på snart 21. Jeg har hatt en lang og kompleks sykdomshistorie, og har gått på arbeidsavklaringspenger i nesten 3 år. I den perioden var jeg i ulike arbeidsrettete tiltak, og også arbeidspraksis. Så fikk jeg 100% jobb, men krasja fullstendig etter 4 måneder. Jeg sa ja til den jobben fordi jeg hadde så lyst å jobbe 100%, men jeg klarer det bare ikke. Jeg har vært 100% sykemeldt og 80% sykemeldt, og legen råder meg til ikke å jobbe mer en 20%. Jeg er enig, jeg tror ikke jeg klarer mer enn det. Legen vil jeg skal søke uføretrygd. Hvordan går jeg frem da? Må jeg igjennom 3 nye år med tiltak før jeg får det, siden jeg jobbest nesten 4 måneder i vanlig jobb? Vet ikke om jeg orker mer stress nå.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer