Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil bostøtte bli trukket fra det jeg får i livsopphold fra NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har nylig fått invilget økonomisk støtte fra NAV. Husleie + Livsopphold. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte søke bostøtte innen en viss dato noe jeg også har gjort. Det jeg lurer på er, om jeg får invilget bostøtte noe som jeg er nokså sikker på skjer, vil det har noen invirkning på det jeg allerede mottar? Med andre ord vil "bostøtten" være noen ekstra kroner for meg i mnd eller vil beløpet bli trukket fra det jeg allered mottar fra NAV?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer