Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan bli mer motivert for skolen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år. Jeg lurer på hvordan jeg kan få motivasjon for skolen. Jeg tenker veldig ofte på hva belønningen kommer til å bli om jeg gjør det bra på skolen, men det hjelper fortsatt ikke. Jeg blir også veldig glad og lykkelig når jeg får bra karakterer, men det motiverer meg fortsatt ikke til å arbeide hardt på skolen. I tillegg forteller moren og faren min meg hvordan det lønner seg å jobbe veldig hardt på starten og så bruke resten av livet for fred og ro, osv. men det funker ikke. Jeg vil jobbe hardt og jeg vil oppnå noe i livet mitt, men jeg mangler motivasjon, selv når jeg vet hvor godt resultatet føles. Grunnen til at jeg i det hele tatt spør dere, er fordi jeg lurer på om dere har noen løsningen på dette. Takk på forhånd, og det ville vært fint om dere kan gå litt mer detaljert inn tipsene deres. :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer