Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvis man er 100% ufør, skal det lønne seg å jobbe da?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvorfor man tjener mest på å være 100% ufør og jobbe litt så man tjener de trekkfrie 36000 i året, enn å være 80% ung ufør og jobbe 20%? Jeg trodde det skulle lønne seg å jobbe? I følge mine regnestykker taper man mer og mer penger jo mindre uføregrad man har, hvorfor er det sånn? Og gjelder de 36000 trekkfrie kronene bare for de som er 100% uføre, eller gjelder det også for de som er 80% ufør? Hvor mye kan man tjene som 80% ung ufør før trygden blir redusert? Lurer også på hvor mye uføretrygden blir redusert dersom man blir samboer og hvorfor? Fint hvis dere kan svare istedenfor å henvise meg til å ringe nav.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer