Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg orker ikke å gå på jobb

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente som er 20 år og går på skole og har 1 jobb. Jeg sliter med at jeg ikke klarer å komme meg på skole/jobb og ringer ofte og sier jeg er syk selvom jeg ikke er det. Jeg får alltid skikkelig dårlig samvittighet og angst og føler aldri det er verdt det å være hjemme. Jeg er i en indre konflikt med meg selv, fordi jeg vil så gjerne være flink på skole og jobb og vise at jeg er til å stole på. Nå begynner jeg å føle at både lærere og arbeidsgivere tviler på at jeg er syk. Arbeidsgiveren min ble sur på meg idag når jeg sa jeg var syk.. Han sier heller aldri god bedring, og jeg tror det er fordi han ikke tror på meg. Hva kan jeg gjøre for å få bedre arbeidsmoral? Hilsen fortvilet jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer