Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har fortsatt følelser for ekskjæresten min! Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en jente veldig godt i klassen min. men jeg vet ikke om hun liker meg fortsatt. vi har vært sammen før, men guttene plaget oss fordi de ikke liker hun, det gjorde at vi slo opp. de gir henne så mye skyld for så mye som hun ikke har gjort. hvordan kan jeg vite om hun liker meg fortsatt. jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hva andre tenker om meg og om mitt liv og hvem jeg liker, men hun er så følsom.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer