Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er lei av skolen og hverdagen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i det siste er jeg lei av alt mulig. Jeg skjønner at man kan bli litt lei iblandt men dette her har hendt i ein lengre periode. Jeg føler ikke livet gir mening lengre, uten noen som helst grunn. Jeg skal starte på ungdomsskulen men jeg gruer meg ikke til det sånn generelt. Jeg har en del venner men heilt ærlig føler jeg meg ganske ensom. Jeg vet det er heilt normalt, men jeg har så mange rundt meg som støtter meg og sier de er her for meg og likevel føles det som om jeg ikke har noen. Jeg har ikke noen problemer med meg selv, jeg bare er sliten av livet. Det føles som om jeg har levd den samme dagen om og om igjen hele livet. Det virker som om det samme skjer om og om igjen og ingenting nytt. Alt er så kjedelig, jeg går på masse fritidsaktiviter men ingenting fasinerer meg lengre. Nå innser jeg at jeg hadde sinnsykt mye energi frem til sommerferien, men nå har all energien forsvunnet. Er det noe jeg burde gjøre? Hilsen en jente som er lei av livet uten grunn.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer