Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sosial angst, ønsker meg en guttevenn/kjæreste

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har begynt på skolen jeg er i 1 år på Vgs og jeg har sosial angst det er vanskelig for meg og snakke med folk og jeg har aldri hatt en gutte venn og jeg vil ha en gutte venn men jeg har aldri tenkt på det at det er ok og ha gutter som venner jeg har aldri tenkt på gutter men nå jeg har begynt på vgs jeg tenker mye på det og jeg ser på filmer og alle disse jenter har gutte venner. også vil jeg ha en kjæreste men jeg er altfor stygg jeg har en stor nese også har jeg et stor arr på kinnet, det er et strekk og det er synlig og jeg har black spots men det er fordig jeg brukte noe og det brente meg og fordi jeg har hatt kviser og har dem forsatt og har hatt en gutt jeg likte si at jeg er så stygg fordi jeg har et arr og jeg ble skikkelig lei meg, også har jeg sosial angst for mange grunner. jeg har aldri hatt en kjæreste som går samme skole som meg. og han som sa at jeg var stygg var enklig den jeg åpna til og turte og si at jeg liker han. og nå vil jeg aldri åpne til en gutt igjen

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer