Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil passe inn

account_circle

SPØRSMÅL

hei. når jeg er med gruppe på flere ukjente mennesker (for eksempel gruppearbeid på skolen eller nr jeg er på treninga, der alle er ganske sammen spleiset) blir jeg veldig sjenert. jeg vet ofte ikke hva jeg skal si eller kommentere. Dermed ender jeg bare opp med å le, men alle merker at det er fordi jeg er ukomfortabel med å snakke. Alle guttene tar alle jentene på rumpa på tull, unntatt meg, de synes jeg er klein tror jeg og har ikke et sånt forhold til meg. de ser ikke at jeg også har lyst til å ha et sånt forhold til de og jeg har lyst til å passe inn. Snart begynner jeg på vgs og jeg tror at det bare kommer til å bli et større problem da. Jeg ønsker å komme inn i en kul vennegjeng med gutter og jenter der guttene ser på meg som en kul person som de kunne tenke seg å henge med alene også, ikke bare hun kleine. Jeg vil hooke rundt og ha guttevenner og jentevenner og ha det gøy på videregående, sånn som alle andre. Det er sånn jeg egt er, men det er ingen som ser det. Noen tips?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer