Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Veldig nervøs under presentasjon

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i de siste to årene har jg vært veldig nervøs under presentasjoner, stammer og skjelver noe voldsomt. Er ei sjenert jente men føler ofte på at jg også er nervøs under sosiale sammenhenger. Snart skal vi ha presentasjon i ti min for hele klassen å jg har spurt lærer om å få ta det til bare han, mange ganger men hver gang sier han nei. Jg klarer faktisk ikke stå foran å presentere ting jeg skjelver å stammer å klarer ikke få frem et ord.. det er ille når jg presenterer ting til bare lærer også men da slipper hverfall alle å vite at jg er stressa. Jg har snakket med han om dt, men han sier jg må presentere for hele klassen for at han skal kunne gi meg karakter muntlig... jg sliter også med voldsom overtenkning. Jg overtenke hvis d er no jg skal, og om hva folk tenkr om mg. Jg kan ofte skjelve under sosiale sammenhenger å skjelve litt. Men ikke med de nermeste vennene mine, men ellers.. jg tok en test på nette om jg hadde sosial angst. Dt mente testen jg hadde. men tror dere jg har d?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer