Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ønsker henvisning for å utrede min mistanke om ADHD.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har mistanke om at jeg har ADHD og har lyst til å få testet/diagnotisert det. Så jeg snakket med rådgiveren på skolen min og hun sa jeg måtte kontakte fastlege, som så ville henvist meg til BUP. Men jeg føler ikke det er verdt det å skulle betale for en legetime kun for å si 'jeg tror jeg har ADHD' og så bli henvist, istedenfor bare å bli henvist med engang. En venn av meg ble direkte henvist til gratis psykolog for noe lignende. Jeg bare lurte på om det var en måte jeg kunne gjøre det samme? (Jeg har også ikke lyst til at foreldrene mine skal vite det enda, siden ingen andre tror på at jeg har ADHD og jeg kun gjør det for å få roet ned på mistankene mine/konfirmere mistankene. BUP eller psykolog forteller ikke at jeg har gått til dem, sant?)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer