Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg krav på bostøtte i hovedstaden?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har planer om å flytte hjemmefra men grunnet sykdom har jeg liten til ingen arbeidskapasitet. Jeg skal snart søke hos NAV men ønsker veiledning for å få det beste tilbudet. Jeg bor i en mindre by og ønsker å bo i hovedstaden. Jeg har fått beskjed fra en rådgiver på skolen om å ikke gi beskjed om ønsket mitt, før jeg har fått innvilget penger i min egen by. Er dette lurt? Jeg har også fått beskjed om at jeg egentlig har krav på ung ufør men at jeg skal søke om AAP først. Det er fordi det er en sjanse for at jeg kan bli frisk igjen i følge dem. Ettersom jeg har vært i denne fysiske formen i snart 4 år, og det ser ikke ut som det finnes behandling som kan hjelpe, vil jeg tro situasjonen er nokså permanent. Kan jeg søke om ung ufør med en gang eller må jeg på AAP først? Hvor lenge må jeg gå på det i såfall? Mister jeg kravet på ung ufør om jeg går på AAP i for mange år? Til informasjon har jeg ikke hatt inntekt før. Jeg lurte også på om jeg kan ha krav på bostøtte i hovedstaden.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer